Hostal Restaurant Acuario - Gálvez (Toledo)

Hostal Restaurante Acuario Hostal Restaurante Acuario Hostal Restaurante Acuario Hostal Restaurante Acuario Hostal Restaurante Acuario Hostal Restaurante Acuario Hostal Restaurante Acuario Hostal Restaurante Acuario Hostal Restaurante Acuario Hostal Restaurante Acuario Hostal Restaurante Acuario Hostal Restaurante Acuario Hostal Restaurante Acuario Hostal Restaurante Acuario Hostal Restaurante Acuario

L'Hostal Restaurant Acuario, és un lloc acollidor i ben situat pel qual ha de passar.

Fundat l'any 1987, l'Hostal Restaurant ACUARIO, está ubicado en la localidad Castellano Manchega de Gálvez (Toledo) a 15-20 minutos de Toledo. Le ofreceremos un complet servei d'allotjament, cafeteria i restaurant, amb un tracte correcte i familiar que es farà sentir com a casa.

Ens Abalar més de 20 anys d'experiència en el gremi de l'hosteleria. Per tant, a més de fer sentir com a casa seva, seran atesos per autèntics professionals amb llarga experiència en aquesta professió.

És un negoci familiar per la qual cosa pot estar segur que sortirà d'aqui amb ganes de tornar a visitar-nos.

El restaurant i la cafeteria van ser reformats l'any 2006, donant un canvi radical a la decoració anterior, creant un ambient més càlid i acollidor.

L'Hostal (de 2 estrelles) va ser fundat l'any 2000. Disposa d'un total de 12 habitacions, de les quals 2 són de matrimoni i la resta com dobles o triples. Totes les habitacions consten de calefacció, aire condicionat i bany complet individual. I el més important, una relació qualitat-preu extraordinària.

Consta també d'accés per a minusvàlids i habitacions habilitades per a ells, i per descomptat ascensor.

Accés directe amb la cafeteria i el restaurant, dels quals poden disposar a partir de les 07:30 del matí fins a les 01:00 de la nit

  • Ministerio de Agricultura, Pesca y Alimentacion
  • Ministerio de Medio ambiente y Medio Rural y Marino
  • Unión Europea
  • Proder Montes de Toledo
  • Castilla la Mancha